Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Ябълко и Луки“ се завръщат с нови епизоди

„Ябълко и Луки“ се завръщат с нови епизоди

Аз детето | 2020-06-08

„Ябълко и Луки“ се завръщат с нови епизоди

На 15 юни „Ябълко и Луки“ се завръщат по Cartoon Network. Приключенията на двамата най-добри приятели ще предоставят на зрителите нови забавни истории, показващи изненадващ поглед към съвременния живот в големия град.

Забавната поредица от създателите на „Невероятният свят на Гъмбол“ представя приятелите Ябълко и Луки, които решават да напуснат родните си места, за да усетят пулса на модерния живот. С неудържимия ентусиазъм на Ябълко и необикновеното въображение на Луки, двамата приятели започват своите весели изживявания, които често ги водят до нестандартни и неочаквани прозрения за съществуването.

Пъстрата комедийна поредица, създадена от Джордж Дженди е позиционирана в света на хората храни. Главните герои представляват перфектния дует от най-добри приятели, които вечно имат какво да разкажат. Ябълко е много топлосърдечен, но неговият импулсивен характер и безгрижен подход към живота могат да му създадат много неприятности понякога. От своя страна, Луки винаги се ръководи от разума и е много чувствителен към емоциите на околните. Двамата непрекъснато преоткриват своята безкрайна дружба, изживяват много приключения и се срещат с много нови герои. Тези страхотни плод и зеленчук вярват, че благодарение на приятелството всичко е възможно. Това е и главното послание на предаването към малките зрители.

Началото на новите епизоди от поредицата „Ябълко и Луки“ ще бъде на 15 юни и ще продължи всеки делник от 11:00 ч. по Cartoon Network.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град