конкурси

Начало | конкурси | Най-красивото великденско яйце избери, снимай го и награда спечели!

Най-красивото великденско яйце избери, снимай го и награда спечели!

Аз детето | 2020-04-16

Най-красивото великденско яйце избери, снимай го и награда спечели!

След броени часове ще посрещнем един от най-хубавите и обичани християнски празници – Възкресение Христово! Всеки от нас има своите причини да го обича – независимо дали заради вкусната храна, събирането със семейството, почивните дни, боядисването на яйца или приготвянето на топъл и пухкав козунак! И макар да сме наясно, че този път празникът ще е по-различен поради независещи от нас обстоятелства – това не означава, че не може да е весел! Вярно, че ще трябва да празнувате само с мама и тате и с по-малките си или по-големи братя и сестри, но това не означава, че няма да е весело!

Пак ще си боядисате яйца, пак ще си хапнете козунак, ще се обадите на приятелите си, на баба и дядо и дори и да не сте физически заедно – ще празнувате заедно и ще знаете, че така е най-добре! За да направим този по-особен Великден още по-хубав ви предлагаме да го празнуваме всички, пък макар и виртуално. Зарадвайте ни с вашите най-красиво боядисани яйца! Изберете най-хубавите, подредете ги за най-красивия кадър и ги снимайте! Споделете ги с нас и с целия свят, за да отпразнуваме един различен, но също толкова весел и незабравим Великден!

Можете да изпращате вашите празнични снимки с красиви яйца на имейл info@az-deteto.com или като лично съобщение на нашата



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град