игри в дома

Начало | игри в дома | Накарай ме да се разсмея

Накарай ме да се разсмея

Аз детето | 2019-09-19

Накарай ме да се разсмея

Игрите са най-приятният и най-оригинален начин семейството да се сближи още повече и да прекара няколко часа преди или след вечеря заедно. Особено подходящи са пък докато чакате вечерята да стане готова и вместо да скучаете или всеки да седи пред телевизора, монитора, смартфона, можете да поиграете и да се повеселите заедно на една добра стара игра. Игра, която хората са играли преди да ги има всички модерни технологии и която ги е правила много щастливи. В нея могат да се включат всички – баби, дядовци, майки, бащи, лели, чичовци, колкото повече, толкова по-весело. Пък и трябва да сте повече от четирима.

Играе се съвсем лесно и не се иска нищо от вас: няма инсталиране на приложения, чакане на рекламата да свърши, не е необходим дори и ток, само вашето желание и добро настроение. Разделяте се на два отбора, по възможност отборите трябва да са с еднакъв брой хора, но и да не е така, пак става, важното е всички да се забавлявате. След това просто сядате едни срещу други или заставате прави, клекнали, легнали... както ви харесва. Имате по две минути, за да разсмеете другия отбор или по-точно казано – един от членовете на другия отбор. Можете да използвате всякакви хватки от арсенала си: смешни физиономии, вицове, скечове, смешни семейни истории, песнички или просто жестове, всичко, което се сетите. Ако дори един член на отбора се разсмее, то вашият печели точка и след това е ваш ред да задържате смеха си, ако можете. Така се играе, докато някой отбор не натрупа 6 точки и тогава той е победителят. Помнете, че дори усмивката се брои за точка.

Ако пък сте прекалено добри или искате да направите играта по-интересна и по-сложна можете да накарате отборите да затварят очите си и тогава комедиантските ви умения наистина ще блеснат.

Забавлявайте се! Смехът е здраве!

Вижте още:
Годината в един час – игра за цялото семейство
Седем весели семейни игри, които можете да играете навсякъде



Коментари
3 коментара

dilek , 10 г.,

Публикувано на 14.01.2017

interesna e

uleto iordanova , 9 г.,

Публикувано на 09.04.2017

az prelicham na luna haresvam mateo

Елис , 9 и п г.,

Публикувано на 07.10.2019

Рожденния ми ден ще го празнувам вкъщи и не мога да намеря на какво да играем предлагайте идей

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град