интересно

Начало | интересно | Имате PlayStation Plus? Ето на кои безплатни игри можете да се насладите през август!

Имате PlayStation Plus? Ето на кои безплатни игри можете да се насладите през август!

Аз детето | 2020-08-04

Имате PlayStation Plus? Ето на кои безплатни игри можете да се насладите през август!

Кой от вас е накарал родителите си да се съгласят да плащат абонамент за PlayStation Plus? Знаем, че сред вас има наистина запалени геймъри, които някак си са успели да направят това и няма да лъжем, че си струва донякъде! Независимо дали плащате 120 лева за година, 50 за 3 месеца или пък 18 само за един, колкото да пробвате, сигурно знаете, че освен всички други благинки, като повече поддръжка, повече мултиплейър и ексклузивни заглавия всеки месец получавате и две игри за безплатно сваляне. Не е ли чудесно? А за август месец от PlayStation Plus предлагат нещо интересно...

Съвсем нова мултиплейър бойна игра и ремастерирано блокбастър заглавие в PS Plus за август! Забавна мултиплейър игра със заглавие „Fall Guys: Ultimate Knockout“ очаква всички абонати и прави своя PS4 дебют на 4 август, като дава на членовете на PS Plus по-ранен достъп до играта. Също този месец ви очаква и вълнуващото продължение на „Infinity Ward“ на класическия „Modern Warfare 2“, която ще ви изненада с изключително реалистични визуализации и звук!

„Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered“

Изживейте невероятната игра от блокбастъра „Call of Duty: Modern Warfare 2“ в напълно нов ремастериран вариант. Играта започва точно след края на драматичните събития от „Call of Duty 4: Modern Warfare“ и ви потапя в едно завладяващо, управлявано от екшън приключение, в което трябва да се изправите срещу смъртоносна нова заплаха, която ще доведе света до ръба на колапса. Сингълплейър играта е изцяло ремастерирана с подобрени текстури, анимации, физически базирани рендери, високо динамично осветление на обхвата и много други. Преоткрийте класическите мисии като Cliffhanger, The Gulag и Whiskey Hotel, когато отново се присъедините към Soap, Price, Ghost и останалата част от Task Force 141 в борба за възстановяване на реда в света.

„Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered“ е на разположение за игра до 31 август.

„Fall Guys: Ultimate Knockout“

Оцелейте в поредица от весели предизвикателства, докато не остане само един победител в тази цветна онлайн игра за мултиплейър за 100 човека. Тествайте куража си в брутални един срещу един или кооперативни предизвикателства. Навеждай се, отскачай и проправи пътя си с юмруци през забавни препятствия. От разбиване на врати, през балансиране на масивни триони, до състезания по планини, натъпкани с капани. Добавете нотка на стил към вашия Fall Guy, като го персонализирате с всичко – от класна ананасова мода до интересна праисторическа мода.

Прочетете още:
Как се правят компютърни игри?



Коментари
1 коментар

Дaлия , 8 г.,

Публикувано на 03.02.2023

тази игра е много хубава.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град