интересно

Начало | интересно | Ако домашното беше човек – забавен клип за сериозните неща в живота на учениците

Ако домашното беше човек – забавен клип за сериозните неща в живота на учениците

Аз детето | 2019-10-17

Ако домашното беше човек – забавен клип за сериозните неща в живота на учениците

Знаете ли кой е най-големият кошмар на всеки ученик? Това не са нито задачите по математика, нито химическите формули, нито дори слабите оценки. Последното всъщност може би е малко страшничко, но най-голямото чудовище от училищния живот определено е домашното. Няма как да не се съгласите с нас – само помислете. Били сте половин ден в училище, където вече сте писали, решавали задачи, чели разни неща и сте опитвали да запомните куп исторически факти или пък коя е столицата на Малави и най-накрая сте издържали до последния звънец, когато преподавателят ви казва нещо като „И преди да излезете ето ви домашното, много е лесно, само 50 задачи, които да са готови до утре“. Ама как така? А кога ще си почивате, кога ще изгледате епизод от любимия си сериал, ще минете поне едно ниво в най-новата си игра или просто ще излезете навън за малко. Трудно ще се случи!

Сега вече се убедихте колко е гадно домашното, но за съжаление е необходимо и трябва да го направите. Понякога обаче можете и да го пренебрегнете, не често, но може би да го оставите настрани, за да си починете. Вярно, че често ще го мислите и ще се чудите, кога да започнете, но това ще е заради самите вас. Представете си ако домашното ви само напомняше как трябва да го свършите и ходеше непрекъснато след вас. Представете си какво щеше да е ако беше човек! Щеше да е най-гадният и досаден човек на света!

Все пак домашното има и своята забавна страна! Така че ако ви е омръзнало да решавате задачи и да запомняте на коя дата какво историческо събитие се е случило, разсейте се от домашното... с домашното... Как ли – много лесно! С изключително веселия и забавен клип на влогърите от Just Have Fun! Те очевидно също като всички не обичат домашните, но пък ще ви напомнят чрез смях, че те могат да бъдат и много по-лоши, ако бяха хора...



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град