игри за навън

Начало | игри за навън | 31 интересни и разнообразни неща, които да направите до края на август – пускайте малки играчки с парашут

31 интересни и разнообразни неща, които да направите до края на август – пускайте малки играчки с парашут

Аз детето | 2019-08-29

31 интересни и разнообразни неща, които да направите до края на август – пускайте малки играчки с парашут

Август е най-прекрасният летен месец и точно затова трябва да го прекарате по най-незабравимия начин. А как ще стане това ли? С много забавления и нови приключения. Сигурно сте чували умните хора да казват, че за да не отнемаш от сладостта на живота трябва да правиш нещо ново и различно всеки ден. Разбира се със сигурност ще ви харесва да си играете по цял ден навън или пък да прекарате още няколко допълнителни часове пред любимата си електронна игра. Но можете да подсладите дори и тези мигове, като направите нещо различно и ново. Не се сещате за такова? Не се притеснявайте! Ние имаме предложение за вас. Всеки ден имаме нещо ново и интересно, което ще ви накара да запомните месеца завинаги. Дори и само едно от тези неща да направите – пак ще е хубаво и ще ви останат чудесни спомени.

Този път е време да излезете навън и да се забавлявате заедно с играчките си. Е, естествено можете да поканите и няколко приятели – така ще бъде още по-забавно и интересно. Но дори и в момента всички да са заети, за вас отново ще остане един хубав спомен. За целта си вземете няколко дребни и по-големи играчки и малко найлонови пликчета. Всъщност забравихме да ви попитаме вашите играчки обичат ли екстремните неща... Е, дори и да не ги обичат ще ги накарате и всички ще видите колко е забавно. Как се прави ли? Много е лесно!

Вземете играчката и найлоновото пликче, след това завържете здраво дръжките на плика за играчката. После се качете на пейка или външни стълби и я пуснете. Особено ако има вятър ще видите как готино лети! Само внимавайте да не я отвее някъде, откъдето не можете да си я вземете. Ако пък времето е тихо, можете да пуснете вашата парашутна играчка и през балкона или прозореца. Може и да ви се струва високо и че тя ще падне и ще се строши или смачка, но няма да стане така. Найлоновата торбичка ще се напълни с въздух и бавно, бавно ще се спуска. Ще видите колко е готино, почти като с истински парашут!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град